EN
 

Ben je inmiddels huurder?

Ga dan naar deze link 'huidige bewoner' of download de app De Key Short Stay Student - hier vind je alle informatie over het wooncomplex en de voorzieningen.

Dit is jouw gids van begin tot einde van je huurovereenkomst. En lees je bijvoorbeeld instructies hoe de kamer te verlaten bij huureinde.

 

Andere kamer gevonden, en wil je opzeggen?*

Wanneer je via StudentenWoningWeb bij ons een Short Stay kamer kamer huurt, heb je een maand opzegtermijn en is goedkeuring van Universiteit niet nodig. 

*Short Stay kamers die via Universiteit zijn aangeboden aan internationale studenten zijn niet opzegbaar en hebben wel goedkeuring nodig. 

Stuur een e-mail naar info@dekey.nl met het verzoek je huurovereenkomst op te willen zeggen en vermeld daarin je naam, kamer adres en per welke datum je de overeenkomst wenst te beëindigen.

Je kunt een bevestiging-reactie verwachten binnen 3-5 werkdagen. 

Voor instructies waar je sleutels kan inleveren en hoe de Short Stay kamer op te leveren, lees daarvoor de 'departure information' van jouw accommodatie in de App via de home-page (current tenant/huidige huurder)

 

Verlenging niet mogelijk bij een contract voor bepaalde tijd

De Universiteit heeft tijdelijke verhuur aan niet-internationale studenten toegestaan in de zomer van 2020. Verlengen van de overeenkomst voor bepaalde tijd is niet mogelijk. Na jouw huureinde word de kamer weer in gebruik genomen door de doelgroep - internationale studenten. 

Wij raden je aan tijdig op zoek te gaan naar vervangende woonruimte via  StudentenWoningWeb.

De Key mag je niet opnieuw een Short Stay kamer aanbieden noch kunnen wij je via een andere kanaal voorrang geven op een kamer. 

Update: 6 juli 2020

Er zijn geen woningen meer beschikbaar.